28 Ocak 2011 Cuma

Sizlere esas kilo verme niyetimi açıklamak istiyorum.

Kilo vermek istiyorum çünkü çeşit çeşit yiyecekler deneyip mutfağımı şenlendirmek istiyorum. Gönlümce yemek yiyebilmek için önce kilo vermem gerekiyor. O yüzden önce kilolarımı vereceğim, hafifleyeceğim. Sonrasında da sahip olduğum kiloyu sabit tutmaya çalışarak mutfağımı çeşit çeşit lezzetlerle şenlendireceğim. Olay budur canlarım. Açık ve net olarak ben yemek için yaşayanlardanım. Sağlığım için vücudumdaki fazlalıklara daha fazlasını eklemeden önce onları yollayıp sonrasında dengeli bir sistem kurmam gerekiyor. Yemek yemek için kilo veren biriyle daha önce tanışmış mıydınız :))

3 yorum:

  1. merhaba, sitene bayildim. bu diyeti henuz denemedim ama yazdiklarini okuduktan sonra baya kolay gorundu gozume :)) ozellikle dondurma, muffin gibi seylerden mahrum olmamak da super.. denemeye baslarsam buraya yazicam.. selamlar.. :)

    YanıtlaSil
  2. Zencefilli çörek; beğenmene sevindim :)

    Yalnız diyeti yapacaksan mutlaka kitabı oku derim. İnternetten veya etrafından duyduklarınla yapmamanı öneririm. Başımızda bir yol gösterici olmadığı için önce kitabı bir sindirmek gerekiyor diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  3. :) Müthiş bi çözüm ve fikir bence.

    YanıtlaSil