12 Ocak 2011 Çarşamba

Onuncu Gün

10!
On gündür diyetteyim. Normal olarak dukanda bu güne kadar benim en az 1-1,5 kg vermiş olmam gerekir. O da en az. Daha bile çok verilir. Fakat ben ne kadar verdiğim konusundan bi haberim. Tartılmadan başladığım diyetime tartılmadan devam ediyorum. Peki kilo vermedim mi? Kesin verdim. Yüzümdeki ve göbeğimdeki farklılığı çok net görebiliyorum. Sadece halen size bir sayı veremiyorum. En kısa zamanda onu da yapacağım inşallah :)

Bir kaç günki ufak sapmalar dışında istikrarlı olduğunu düşündüğüm bir şekilde ilerliyorum. Bu öğlen yine tavuk yiyeceğim. Tavuk yediğim zaman uzun saatler tok kalabilmeyi çok seviyorum. Tavuk yemenin en cazip yanı o bence.

Bunun yanı sıra seyir evresinde 1P+1PS şeklindeki formülle ilerliyorum. Yani bir gün yine atak gibi saf protein diyeti ertesi gün sebzelerin bulunduğu sebzeli protein diyeti. Bu gün saf protein günlerimden.

İşte böyle yol arkadaşlarım. Onuncu günümüz de böyle başladı. :)

................. burada bir dileğim yazıyor okuyanlar "inşallah" derlerse sevinirim ;)

4 yorum:

  1. Merhabalar, ben seyir evresinin kaç gün olduğunu merak ediyorum? Kolay gelsin....

    YanıtlaSil
  2. Seyir evresini istediğin kiloya ulaşana kadar devam ettiriyorsun. Kilona bağlı olarak genelde 2-3 ay gibi bir süre oluyor. Sonrasında da güçlendirmeye geçiyorsun.

    Eğer ki bu diyeti yapacağım dersen mutlaka kitabı okumanı öneririm. :)

    YanıtlaSil
  3. Ya benim blogu hiç yorumsuz bırakmıyorsun ama ben yeni inceliyebiliyorum blogunu :)Aramızda pek bir zaman farkı yok aslında istediğimi kiloya gelince küçük bir buluşma ile birbirimize hediye versek ne dersin :)

    YanıtlaSil
  4. Diyetli çok iyi fikir aslında, kilo vermek adına bütün motivasyon araçlarını devreye sokuyorum :)))

    YanıtlaSil