12 Ocak 2011 Çarşamba

Karar verdim, kesinlikle en kısa zamanda tartılıyorum.
Bu böyle olmuyor :)) Önemli olanın kaç kilo verdiğim değil kaç kilo olacağım diyerek ufak çapta bir başkaldırı ile başladığım diyetimin 10. gününde tartılma ihtiyacı hissetmeye başladım. Umarım gerçekten umduğum gibi bir kilo vermişimdir...

Niyeyse böyle bir içim çöktü öğlene doğru. Nerdeyse koşa koşa karşıdaki eczaneye gidip tartılacağım :))

5 yorum:

  1. Merhabaa :)

    Bende yarın başlıyorum kitabı bugün aldım inş. diğer diyetlere benzemez de başarabılırım aynı zamanda bende ... Kitabı okuduktan sonra mı başladınız .? yoksa atak evresıne kadar okuyup mu başladınız ?

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun o zaman :)

    Ben kitabı okuyup öyle başladım. Açıkçası kitabın ilk bölümlerinde güzel bilgiler var ve direk atak evresini okuyup başlarsanız o bilgileri kaçırmış olabilirsiniz. Bence birazcık okuyun 1-2 gün ondan sonra başlayın.

    Diyete uyum sağladığınız sürece başaracağınıza eminim :)

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkür ederim , yine hafta başını bulacak başlamam o zaman :)

    hiçbir bilgiyi kaçırmak istemem gerçekten , inş. güzel sonuçlar elde ederiz. sizi de tebrik ederim
    10.günü atlatmışsınız ,

    Aldığım bir eğitimde yaşam koçum demişti ki tartıyı kaldırın , aynaya baktığınız olmasını istediğiniz bir ben görüyorsanız işte o zaman tartılın.

    YanıtlaSil
  4. Açıkçası dr. yanımızda olmadığı için tek başvuru noktamız kitap olduğundan diyetin mantığını oturtmak adına kitabı güzel okumak gerek gerçekten de :)

    Son söylediğinize de katılıyorum, bende Yasemin Soysal'ın kitaplarını okumuştum. O da aynen böylesini öneriyor. Ama şimdi arada kaldım, bir yandan gerçekten çabalarım sonuç veriyor mu görmek istiyorum, bir yandan da işte böyle tartılmama felsefesi ile kafam karışıyor :))

    YanıtlaSil
  5. Zaten bende Yasemin Soysal'dan bahsediyorum:))Ben tüm seminerlerine katıldım ,İlk öğrencilerindenim ,

    Ben birde çok uzun sürdüremiyorum, baktım olmuyor hevesim geçiyor ,sanırım hemen farketmek istiyorum ,belki destekle bunu başarabiliriz

    YanıtlaSil