29 Ocak 2011 Cumartesi

27. Gün

Vay arkadaş demek istiyorum. 27 gün olmuş :)) 

Haftasonu kilomu sizlere tahmin ettireceğim demiştim ama bunun için pazar gününü beklemeniz gerekecek çünkü yarın bir kutlamamız var. O arada çekineceğim nasılsa diyerek bu gün iş çıkarmadım kendime :)) 
Böyle de tembel bir ruhum var işte, bu tembelliğe karşın diyet yapıyor olmama şaşıyorum... 

Her neyse bu güne dönersek eğer. Bu sabah kalktım bir güzel kendime peynirli omlet yaptım hazır vaktim varken farklılık olsun istedim. Sonrasında öğle yemeğim için et karışımı ile haftasonumu şenlendirdim. Akşam üstü babamlara gitmeye karar verdim. Ve orada misafir olduğunu, çaylar pastalar tüketildiğini bildiğimden ötürü tatlımı da yanıma aldım öyle gittim. Dün akşam kendime cheese-cake yapmıştım da :) Aldım yanıma gittim böylelikle hem onlara eşlik edebildim hem diyetimden çıkmadım hem de yemediğim için maruz kaldığım sitemlerden uzak kaldım. Ve akşam yemeği en güzeliydi. Uzun zamandır canım balık istiyordu. Biz çok balık sever bir aile olduğumuz için Küçükyalı'da sevdiğimiz bir balıkçı var oraya sık sık gideriz. Bünye alışmış uzun zaman olmuştu, Allah'tan akşama oraya gittik. Oranın balık çorbasına bayılırım fakat çorba terbiyeli bir çorba ve muhtemelen içinde un var. O yüzden ben istemedim ama babamlarınkini de kaşıklamadan duramadım. Izgara palamut ve roka ile gayet de sağlıklı ve diyetime uygun olaraktan akşam yemeğimi sonlandırdım. Hatta balık çok bile geldi ki, bana balığın çok geldiği şu güne kadar görülmüş şey değildir. Ben tam bir balık canavarıyımdır, artık ne olduysa kalanı paket olarak buzdolabıma yollandı. 

İşte böyle canikolarım. Şimdi böyle yazınca baya güzel yemeklerle dolu bir gün geçirdiğimi anladım. Daha da mutlu oldum. Yarın görüşürüz!! 

2 yorum:

  1. yoksa! yoksa! yoksa şu ibni sina hastanesinin ordaki mi? ah bayılıyorum oranın balıklarına, salatalarına, karides güvecine, kalamarına aaah. ama en az 2 sene olmuştur gitmeyeli:(

    YanıtlaSil
  2. Purptakal; aynen ibni Sina'nin oradaki balıkçı :) ben de çok severim orayı :)

    YanıtlaSil