24 Ocak 2011 Pazartesi

22. Gün

Yeni bir haftaya başladık. Dolu dolu 3 haftayı geride bıraktık ve toplamda 3 kilo verdim. Şu anda Dukan Diyetine göre yavaş kilo veriyorum. Normalde dukancılar sadece atak evresi ile bu kiloyu verirken ben normal bir diyette nasıl kilo verilirse öyle veriyorum. Gerçi bazen diyete başlarken tartılmadığımdan sandığımdan daha kilolu olabilirdim ihtimalini  sorgulamıyor değilim. Öyle ya da böyle 3 hafta öncesinden daha zayıfım önemli olan da bu. Üstelik daha dah zayıflayacağım. Yarın akşam pilatese başlıyorum. Geçen sene yaklaşık 5 ay yapmıştım ve inanılmaz memnun kalmıştım. Gerçekten de güzel bir spor şu pilates. Tekrar başlayacağım için heyecanlıyım. Ayrıca kilo verişimin biraz yavaşlamış olabileceği ihtimaline karşılık bu haftayı daha ağırlıklı olarak saf proteinle geçirmeyi planlıyorum. Hoş zaten sebze yediğim zamanlar az ama bu hafta biraz daha dikkat edeceğim. :)

İlk haftalarda işe gelirken yanımda süt getiriyordum sonra bıraktım getirmeyi. Şimdi yine karar verdim sütle gelmeye, çünkü sütüm olduğunda hem daha az acıkıyorum hem de sürekli tatlı bir şeyler yiyormuş gibi motive oluyorum. Evet evet, geçen hafta regl olduğum için çok üstüme gelmemiştim ama bu hafta öyle değil şöyle bir silkeleyim vücudumu :)

4 yorum:

  1. yavaş kg veriyorsun gibi gelse de aslında haftada 1 kg ideal olanı.

    YanıtlaSil
  2. Simlacım, aslını istersen biliyorum haftalık 1 kg sağlıklı bir durum. Böyle kilo verince alması da zor oluyor. Nedense ben dukanla daha hızlı bir giriş yapmayı ümit ettiğim için biraz az geliyor sanırım bana :))Yoksa daha ne olsun şimdiden 3 kiloma elveda dedim bile :)

    YanıtlaSil
  3. arada kaçamaklarını unutma:D
    1 kaşık tatlı bile sizi duraklatır yazıyor kitapta biliyorsun.;)

    YanıtlaSil
  4. doğru tabi kaçamaklarım var :)) olsun, kaçamaklı falan ama kilo veriyorum işte :)))

    YanıtlaSil