5 Haziran 2011 Pazar

Oh Be Halim

Canikolarım,

Tutturmuştum ya "şiştim de şiştim" diye. Gerçekten de şişmişim :) Cuma günü 70,200 çıkan ben, dün sabah bir uyandım bir hafiflik var üzerimde. Tartıya bir çıktım ta taa 68,400 :) Nasıl sevindim, nasıl mutlu oldum hemen koşup size söylemek istedim ama internetimde bir problem vardı anca şimdi söyleyebilirim :)

Ama iyi oldu öyle bir şey yaşamam. Çünkü anladım ki ben o kilolara bir daha hiç geri dönmek istemiyormuşum... Gerçekten kiloma sahip çıkmam gerektiğini bir kez daha anlamış oldum...

İşte böyle şekerlerim. Öpüldünüz :*

2 yorum:

  1. aaa hafifleştiğin için seni kutlarım!!!

    ben de bu aralar bu hayallerle yanıp tutuşuyorum, ve ucundan kıyısından harekete geçmeye bugün başladım.

    hedefim yaz sonuna kadar 9 kilo vermek.

    sonra da ince olmak için bi 4 kilo daha vermek istiyorum.

    şimdi arkadaşlarla buluşmaya gideceğim ve bu zorlu bir sınav; çünkü onlar lezzetli şeyler yiyecekler! : ( (bununla nasıl başa çıkıyorsun) bi de bi kafede filan insan portakal suyu/soda/çay ın haricinde bişiler de almak istiyor...

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Marilyn Curie, öncelikle bu yola çıktığın için tebrikler.
    ben dışarıda arkadaşlarımla buluştuğum zaman çok fazla bu işlere takılmıyorum, sanırım biraz da şanslıyım çünkü arkadaşlarım damak zevklerine o kadar düşkün değiller beni yoldan çıkaracak şeyler olmuyor. Ben genelde bir kahve içiyorum ve onlar tatlı sipariş etmişlerse 1 çatal tadına bakıyorum. Yemek yenecekse zaten sorun yok, yemek menüleri hafif seçeneklerle dolu :)
    Şimdi bir de yaz geldi, limonatalar çıktı piyasaya. Her ne kadar şekerle de yapılıyor olsa limonatalarında güzel seçenekler olduğunu düşünüyorum. Ayrıca portakal suları çok masum değildir aklında olsun. ;)

    YanıtlaSil