10 Haziran 2011 Cuma

Dikkat Halim

Şekerlerim,

Bu aralar yine kilo aldım. Şımardım çünkü, bildiğiniz şımardım. "hehehe ne güzel kilo verdim, üstelik yiyorum ama kilo almıyorum, la la la.." şeklinde mutlu mesut dondurmaları götürürken bir baktım ki kilo almışım. Evet sayın seyirciler 69 kiloyum. Ben şok diyetle 68'den 66'lara düşme hayalleri kurarken yaptığım işe bak.
Kızdım tabi kendime, hemen ipleri elime aldım.

Bu arada da havalardan mıdır nedir, hep bir şişkinlik, tokluk, doluluk hali var içimde. Rahatsız edici bir durum çünkü yemek yeme vaktim geldiğinde o kadar acıkmamış oluyorum ki ne yesem çok yemiş gibi hissediyorum. Ara öğünün önemini bilsem de bu kadar dolu hissederken ara öğün yapamıyorum bu sefer de "acaba kötü mü yapıyorum, böyle hissetsem bile ara öğün yapsa mıydım?" diye içime bir kurt düşüyor. Anlayacağınız yemek de dert, yiyememek de :)

Hafifleme çabalarım devam edecek benden ayrılmayın ;)

2 yorum:

  1. canim sabah görmüstüm canan efendigil diye bir prof konusuyordu seda sayanda, fazla dinleyemedim acelem vardi ama kadinin söyledikleri cok mantikli gelmisti bana, diyorduki iste rejimler hep ülkedeki insanlara göre yapilir, amerikalilar cornflakes yedigi icin o yazilir, onlar sarma falan bilmez vs türklerde mercimek, fasulye, yumurta falan tüketsin ama ekmek, patates yemesin diyordu..belki bir arastirirsin : )

    YanıtlaSil
  2. Viva; çok mantıklı bir konuymuş araştıracağım :) teşekkürler ;)

    YanıtlaSil