16 Haziran 2011 Perşembe

Bir ay halim

Kızlar,

Bu gün itibariyle büyük güne sadece bir ay kaldı. O yüzden bu günüm biraz değişik, bu günle ilgili duygu durumum için sizi şuraya bağlıyorum. :)

Dün bir de regl oldum. Şimdi düğünde regl derdine düştüm :( Normalde geri geri giden regl günlerim son 2 aydır ileri attı ve 15ine kadar geldi. Halbuki 13-14 arasıydı. Öyle kalsaydı sorun olmazdı ama şimdi 15 temmuzda regl olmak istemiyorum :( Balayı var, deniz var, havuz var... Geciktirmek hiç istemiyorum bir kere kullandım o erteleme haplarından, patlayacaktım neredeyse. Düğünümde balon niyetine dolanmak istemiyorum ortalıkta. Bir de sinir yapıyor o hap, zaten yeterince stresli bir gün. :) Ertelemek değil de erkene almak mümkün olsa keşke, öyle olsa pek mesut olurum aslında :))

Ay işte böyle şekerlerim. Bu hafta göya şok diyet yapma planları içindeydim ama regl olunca haftaya erteledim. İkisi bir arada pek çekilmez gibi geldi :) Zaten o saçma şişkinlik halim de hafifledi, haftaya rahat rahat yapar, hafifleyiveririm :))

Zaten cumartesi de gelinlik provam var. Aman yine bir merak bir merak ben de :)

İşte böyle şekercanlarım. Bu arada hani blogumun adresini değiştirmiştim ya, korktuğum başıma gelmiş, değişiklikten dolayı beni takip edemeyenler olmuş. Biri beni bulmuş, bulunduğuma sevindim :) Umarım başkaları da arıyordur da beni sonrada bulurlar :))

2 yorum: