6 Mayıs 2011 Cuma

Kahvaltı Sorunsalı

Sabahları nasıl uyanırsınız? 

Ben hep aç uyanırdım. Gözümü açtığımda aklıma ilk gelen şey "kahvaltıda ne yesem acaba?" olurdu. Sabah kalktığında "ayy tokum, canım hiç bir şey istemiyor" diyenleri anlamaz, "nasıl tok uyanılır ki" diye şaşkın şaşkın düşünürdüm. Şaşırmayacakmışsın onu anladım. Ben de son bir iki haftadır aynen böyle tok uyanıyorum. Kahvaltı aşığı ben, zorla 2 dilim kızarmış ekmek ve beyaz peynir yiyebiliyorum. Yumurta delisiydim, şimdi cumartesiden cumartesiye yumurta yapıyorum. Her sabah haşlanmış yumurta yemekten bıkmayacağımı düşünürken şimdi olmasa da olur tavırlarımla yumurtalara burun kıvırıyorum. 

Şikayetçi değilim bu halimden lakin şaşkınım. Ne oldu da sabahları tokluk hissi yaşamaya başladım merak ediyorum :) Ne oldu da caanım yumurtadan uzaklaştım merak ediyorum :) 

Ne kadar tok hissetsem de evden kahvaltı yapmadan çıkmama alışkanlığımı sürdürüyorum. Kahvaltının ne kadar önemli olduğunu bildiğim için illa ki mideme bir şeyler yollayıp metabolizmamı çalıştırmaya başlıyorum. Ama hala merak ediyorum ne oldu? 

2 yorum:

  1. slm pelin sanırım miden küçülmüş :)
    ne güzel işte..buarada bende 3 günde 600gr vermişim bugün 4.günüm çok heycanlıyım
    3ay sonra hamile kalmayı planlıyorum onun için şimdiden ne kadar kilo versem kardır.

    merve

    YanıtlaSil
  2. Mervecim ne güzel, moral verici bir başlangıç yapmışsın :) Eminim daha devamı gelecektir. Hamile kalmadan kilo vermen de çok bilinçli bir tercih olmuş inşallah istediğin sonuçları en kısa zamanda alırsın :)

    YanıtlaSil