17 Mayıs 2011 Salı

Günaydın Halim

Canlarım dün sizlere biraz kötü hissettiğimden bahsetmiştim. Nitekim akşam iş çıkışını bekleyemedim ve 40 dk erken çıktım. Bir sersemlik, bir halsizlik vardı ki üzerimde sormayın. Normalde koşmaktan az biraz daha yavaş yürüyen biri olarak şirketten metrobüse ulaşmam 5 dk sürerken dün 10 dk'ya yakın sürdü. Resmen adım atamıyordum... 

Sevdiceğim de sağolsun "işten erken çıktım kötüyüm" deyince dayanamamış, kalkmış gelmiş beni almaya. Onu görünce kendimi çok daha iyi hissetsem de esas iyileşme uyumamla gerçekleşti. 1 saat bile uyumadım aslında ama yatmak iyi geldi. Neden öyle olduğumu anlamadım ama umarım bu gün de olmaz :) 

Hafif beslenmeye de devam ediyorum, gerçi dün akşam tv karşısında koca bir kase çilek ve dondurma yemiş olsam da "battı balık yan gider" demiyorum. Sanırım bu sefer ki kilo verme sürecimin başarıyla sonuçlanmasının sebebi, çok yediğim günlerin sonrasında "aman nasılsa bozuldu, rahat rahat yiyeyim" dememiş olmam. Evet evet başarımın sırrı bu :)))

1 yorum:

  1. Benimde abim zayıflama derdine düştü son 2 haftadır ve salatadan başka birşey yemiyor. Ayrıca spora falanda verdi kendini iyice. Bakalım hayırlısı. Çilekle dondurmanın keyfinede diyecek yok : )

    Canım çekti yaf

    YanıtlaSil