26 Mayıs 2011 Perşembe

Gelinlik Halim

Bu akşam gelinliğimin 2. provasına gideceğim. Nasıl merak ediyorum kendisini, nasıl heyecanlıyım bilseniz :) Sabah tartıldım, gözlerime inanamadım 67,400 yazıyordu. Geçen sabah da tartılmıştım 67,900 yazıyordu pek umursamamıştım. Ama gerçekten de vermişim, vermeye de devam etmişim. 

Üzerinize afiyet bu günlerde bir de yiyorum ki sormayın gitsin. Her akşam bir dondurma yiyorum (hatta genelde magnum) üzerine meyve, kuruyemiş hatta çikolata... Nasıl oluyor ben de anlamadım. Şöyle ki bütün bir gün öğünlerim, ara öğünlerim, suyum hepsi çok sistemli. Akşam 7 buçuğa kadar tam bir diyet kuşuyum. Ne zaman ki akşam yemeğinden kalkıyoruz, aklım buzluktaki dondurmalara kayıyor ve hopp bir tanesi mideye gidiyor. Bu yüzdendir ki tartıya çıkmıyordum ne zamandır, bu sabah şaşırdım. Çok da mutlu oldum :) 

Metabolizmam kendini aştı sanırım :) 
Akşama prova var ayy nası meraklıyım, nası heyecanlıyım :)))

10 yorum:

  1. Dondurma yemeyen gelin adayı, gelin adayı değildir :)

    Bir başka gelin adayı :)

    YanıtlaSil
  2. Sazan, süpersin :) Bu zaman da hararet yapıyoruz dondurmayla serinlemek lazım değil mi ;)

    YanıtlaSil
  3. Belki farkina varmadan agir seyler fazla yemiyorsundur? yani ekmek,makarna, patates, pirinc, hertürlü unlu seyler...? Gelinligide gösterirsin artik zamani gelince : )

    YanıtlaSil
  4. Viva; ekmeği kahvaltı dışında pek tüketmiyorum, pilav ya da makarnayı öğlenleri en fazla 2 kaşık yiyorum, patates yiyorum ama kızarmış değil :) aslında yiyorum unlulardan ama miktarları çok olmuyor sanırım oradan kazanıyorum ama esas tatlı yiyorum en az un kadar muzur bir şey :))
    gelinliği de zamanı gelince tabi ki gösteririm, şimdi damat beyden kaçırdığımız için günü gelmeden ön gösterim yapamıyorum :D

    YanıtlaSil
  5. ahhaha gelin adayı olduğunu bilmiyordum :) düğün öncesi istesende istemesende kilo vermek garantidir, bunu bilmiyor musun? :)

    YanıtlaSil
  6. esinspiration; gelin adaylarının hep zayıfladığını bilirim ama benim düğün öncesi kilo verenlerden olacağımı hiç düşünmemiştim çünkü ben strese girdim mi yiyen "duygusal yiyici"lerdendim. ama gerçekten de garantiymiş kilo vermek yaşayarak öğreniyorum :))

    YanıtlaSil
  7. hayırlı olsun pelin... gelinliğini burdan bizimle de paylaşır mısın? ayıp olmazsa bir de fiyat istiyorum...

    YanıtlaSil
  8. sihirli kurdele; gelinliğimi paylaşacağım söz :) ama bunun için 16 temmuzu beklemeniz gerekecek, gelinliğe damat yasağı var :)
    fiyatı da 1800 TL
    ben hazır almıyorum bu arada, dikiliyor ve kiralık yani işim bitince geri vereceğim :)) ama her şeyiyle benim istediğim gibi dikiliyor, sadece sonrasında geri veriyorum.

    YanıtlaSil
  9. teşekkürederim paylaştığın için... olsun bekleriz 16 temmuzu, fiyatı da gayet uygunmuş ve bence hayallerindeki gelinlikse ister kiralık olsun ister ödünç. evladiyelik olması şart değil sonuçta:)
    yok ya genlerimizde var bence, "gelinlik" duyunca heyecan yaptım :P mutlu oldum adına.

    YanıtlaSil
  10. açıkçası ben kiralık olayını hep giyilmiş gelinliklerden oluyor zannederek karşı çıkıyordum ama böyle bana özel dikilince çok mantıklı buldum. sonra nereye koyacağımı şaşıracağım çünkü biliyorum :) koca şey, atsan atılmıyor, satsan satılmıyor. böylesi çok içime sindi :)
    gelinlik diyince içimizde bir ampulun yandığını düşünüyorum ben zaten :)))
    ayrıca çok teşekkür ederim ;)

    YanıtlaSil