1 Nisan 2011 Cuma

Pes ediyorum..

Pes ediyorum gün saymayacağım...
Ama pedal çevirmeye ve hafiflemeye pes etmiyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece bu hafta sabahları çok kolay uyunan ben bir türlü uyanamadım. Bahane aramıyorum ama şu saatler bir saat ileri atılınca sabahları karanlığa kalkar oldum sanırım bu etkiledi beni. Her gece "tamam yarın sabah kalkıyorum pedal çevirmeye" diye uyuyorum ama sabah alarmı duyduğumda her şey değişiyor. Öyle karanlık öyle kasvetli oluyor ki odam yatağımdan çıkmayı bırakın gözlerimi açmayı beceremiyorum.

E tabi sürekli bir suçluluk duygusu hali, spor yapmıyorum diye. İşte şimdi o suçluluk duygusunu yaşamaya pes etmeye karar verdim. Ne kadar suçlu hissetsem de değişen bir şey olmuyor bari kendimi boş yere üzmeyeyim :))

Bu hafta sonu bir de taşınıyorum ama ufak bir taşınma. 3 aylığına halamın yanına geçiyorum, şu anda oturacağım ev tadilata girecek. Bisikletimi de yanımda götüreceğim. Üstelik halamın evi sahile falan çok yakın, havalarda ısınıyor. Artık sadece sabahları pedal değil akşamları da yürüyüş yapabilmeyi umuyorum.

İşte benim bu aralar hareket hallerim böyle. Diyet hallerim ise kaldığı yerden devam ediyor sadece hasta olduğum 2 gün biraz anne yüklemesi olduğu için 68,400'den 69 olmuşum yine. Ama çok büyütmedim sağlıklı olayım 600 gr her türlü verilir değil mi şekerlerim :))

Bu arada denizkızı yorumlarınla sürekli buradasın, teşekkür ederim. Takip edildiğini hissettiği zaman daha bir sorumluluk yükleniyor insan. İyi oluyor iyi :)) Dedim ve o sırada yeni yorum bıraktığını gördüm, mahçup oldum :( Yok şekerim bu gün de pedal...

5 yorum:

  1. Birbirimizi motive edelim diye yazdım ki ben zaten son yorumu:))
    Bir yıl içinde her ikimizin de bloğunun sağ tarafında bulunan pembeli bağyan gibi olmamız dileğiyle.Bak süreyi 1 yıla yaydım kısa sürede verip kısa sürede de verdiklerimizi almayalım diye.
    Denizkızı

    YanıtlaSil
  2. Süpersin valla canım, inan yazdıktan sonra yorum bırak diye bekliyorum :)))
    İnşallah beraber mis gibi bitireceğiz bu süreci :))

    YanıtlaSil
  3. devam canım gecmiş olsun
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. Süpersin süper,motive oluyorum okudukça valla :)

    YanıtlaSil
  5. devamm devammm vazgecmek yok:)

    YanıtlaSil