15 Nisan 2011 Cuma

güneş 2

Öğleden sonra geleceğim dedim ve geldim :)

Şimdi canlarım, en son ne demiştim? spor yapamadım çünkü ses oluyor. Ama ne oldu, sevgili Marjo bana bir minder tavsiye etti. Hemen girdim hepsiburada.com'a siparişimi verdim. Bu gün elime ulaştı, artık ben de alt kata ses gider mi endişesi yaşamadan pedal çevirmeye devam edebileceğim :) Yehuuu diye bağırasım var da şirkette pek hoş karşılanmaz diye susuyorum :)

Diyete gelirsek, yemeklerimi küçük porsiyonlar halinde tüketmeye devam ediyorum. Sık sık yiyorum ve mutlaka en az 2 LT suyumu bitiyorum. Fakat bütün bir hafta bunlara ek olarak bir de gofret yedim. Ki ben gofret pek sevmem, annemdir gofretçi. Ama bu hafta ne olduysa her gün mutlaka bir gofret yedim, gerçi bu gün sebebi anlaşıldı. Sevgili regl zamanım gelmiş :)

Yalnız gariptir ki normalde regl öncesi şişerdim bu sefer hiç öyle bir şişlik hissetmiyorum. Yok ben hissetmediğim halde şişmişsem o daha da muhteşem olur, düşünsenize 3-4 gün sonra bir anda şişlik inecek ben sandığımdan da zayıf olduğumu anlayacağım. (hayaller, hayaller...)

İşte son durum böyle.. Benim evdeki bilgisayarım bozulduğu için pazartesiye kadar görüşemeyeceğiz. Bakalım ben nasıl geçireceğim 2 günümü. Yarın da ilk gelinlik provam var, acaba regl oldum diye ertelesem mi diyorum ama şişlik yok işte ne gerek :D

Yine çenem düştü, öpüyorum şekerlerim! Görüşürüz pazartesi :)

2 yorum:

  1. kolay gelsin canım başarılar ay ne güzel gelinlik provası filan sevgilerimle canım...

    YanıtlaSil
  2. Bi gofretten bişey olmaz arada kaçamak yapmak lazım ;)

    YanıtlaSil