11 Haziran 2012 Pazartesi

Geri dönüş halim

En son gaza gelen halimi paylaşmıştım, doğrudur çok güzel bir gaza gelme sürecine girdim. Bir hafta yediğime içtiğime çok dikkat ettim, hatta gün içinde yediklerimi, içtiklerimi tek tek bir deftere yazdım. Sonuç olarak da bir hafta sonunda bir kilo verdim. Sonra ne oldu her zaman ki gibi saldım gitti. Veriverdiğim kiloyu geri almakla kalmadım üzerine bir tane daha kattım :/

Şimdi ise yazın gelmesi, bikinilerin giyilmeye başlanmasıyla mecburi bir gaza gelme yaşıyorum. Hatta kendimi geçtim pek sevgili kocacım da kilolarından muzdarip olduğundan o da işe dahil olacak. Onun da kolaylıkla uygulayacağına inandığım için yine seçimim dukan olacak. Sağlıksız olduğunu bile bile yapacağım çünkü şu anda bütün bilgi ve tecrübelerimi bir kenara atarak hızlı sonuç almaya odaklı bir yapıyla hareket etmeyi daha motive edici buluyorum. Malum kilo verme sürecinde en önemli şey motivasyon, o yüzden nasıl rahat edeceksem onu yapmayı tercih ediyorum.

Gelişmelerle yanınızda olmaya çalışacağım, öperim kuşlarım :*

2 yorum:

  1. bende zayiflamaya calisiyorum. son zamanlarda aldigim devasal kilolari vermeye calisiyorum. 11 kilo verdim. 34 kg daha vermem lazim tam olarak :)
    dukan diyetini yapan bir cok kisi taniyorum ve ayda 13 kg vereni bile biliyorum. tabi et yemekte cok zorlandigim icin bnm icin mumkun degil dukan. spor ve aksamlari hadif yiyorum. bende ise yariyor.
    saglikli zayiflamalar :)

    YanıtlaSil
  2. dukan diyetiyle 13 kg veren bile var. ben et yiyenedigim icin mumkun degil adima maalesef.
    saglikli zayiflamalar :)

    YanıtlaSil